+ Fiókod (MiniPortál csomag, előfizetés megtekintése, csomag váltás és új előfizetés)

+ Fiókod

Ezt a menüpontot tudod használni, hogy megnézd MiniPortál előfizetői csomagodat, illetve hogy megváltoztasd előfizetésed csomagod.

admin-fiokod

Amikor ráklikkelsz erre a linkre akkor az adminisztrációs felületet elhagyva egy új oldalon tekintheted meg az előfizetéseddel, csomagoddal kapcsolatos információkat

MiniPortál előfizetői csomag és csomag váltás, előfizetés

(A feltüntetett árak bruttó, végfelhasználói árak, az ÁFA-t tartalmazzák!)

fiok-reegl-csomagok

Az új oldalon közvetlenül a logo alatt a MiniPortál: (vagy MiniPortál:) felirat után találhatod az adott oldalad nevét, hogy biztosan tudd, melyik oldaladról van szó. Figyelem! Az előfizetések weboldalakhoz kapcsolódnak, így ha több weboldalad van, akár mindegyik lehet teljesen más előfizetői csomagban is. Több oldal esetén mindig győződj meg róla, hogy a megfelelő oldalad előfizetését változtatod-e épp meg.

Az Előfizetési csomagod alatt találhatod, hogy épp melyik csomagban van az adott honlap, weboldal, illetve alatt azt is láthatod, hogy a csomag előfizetése mikor fog lejárni.

fiok-reegl-csomagok-csomagod

MiniPortál előfizetés új, vagy másik csomagra.

Ha szeretnél új, vagy másik csomagra előfizetni, akkor jelenleg 2 lehetőség közül választhatsz

Fizetés Bankkártyával, PayPal-al (Javasolt fizetési mód!)

FIGYELEM! Ez a fizetési mód, sikeres fizetés után azonnal aktiválja a kívánt csomagot, nem kell várni!

FIGYELEM! Ez a legbiztonságosabb és leggyorsabb fizetési megoldás, neked nem kerül plusz költségbe és a PayPal a világ legnagyobb online fizetési szolgáltatója vigyáz a kártya és egyéb adataidra. Mi nem jutunk hozzá kártya és banki adataidhoz!

Ha bankkártyával, vagy PayPal fiókkal fizetnél akkor  klikkelj először a kiválasztott csomag kék gombjára. Akkor választottad ki sikeresen az előfizetést ha a gomb háttere piros színűre vált. Ezután más dolgod már nincs, minthogy a Fizetés PayPal-al felirat alatt a PayPal Check out gombot használd.

fiok-reegl-csomagok-paypal

Figyelem! Minden esetben ÁFA-s számlát állítunk ki (mely ASZF-ünk alapján elektronikus, e-számla lesz és email címedre küldjük el). A számlán a PayPal fiókban megadott adatok fognak szerepelni. Ha szeretnéd a számlát más névre vagy cégre kérni úgy használd a számla igénylő formot közvetlenül a fizetés után. Ha nem adod le 1 napon belül a módosított számla igénylésedet, úgy később  már nem tudjuk az elkészült számlát stornózni és más névre kiállítani.

Ha nincs PayPal fiókod

Akkor használd a Create a PayPal account gombot a PayPal oldalán.

fiok-reegl-csomagok-nincs-paypal

Itt 1 gyors lépésben létrehozhatsz egy PayPal fiókot és a bankkártyádat is hozzá kapcsolhatod.

Ha sikerült létrehozni a PayPal fiókot, akkor jóvá tudod hagyni az előfizetést. Ha mindent jól csináltál, a PayPal vissza fog irányítani a mi oldalunkra, ahol szerencsés esetben láthatod, hogy a csomagodat megváltoztattuk.

Ha van PayPal fiókod

Akkor nincs nehéz dolgod, hiszen már nem először csinálsz ilyet. Egyszerűen lépj be és hagyd jóvá az előfizetést.

Fontos! Ha úgy érzed valami probléma volt a fizetés közben, vagy nem változik a csomag de megterhelték a kártyádat, akkor kérjük ne ess kétségbe! Olyan nem fordulhat elő hogy a pénzed eltűnjön, azonban technikai problémák néha előfordulhatnak. Mi rendszeresen ellenőrizzük a PayPal fiókot és ha problémát látunk javítjuk és kézzel beállítjuk az előfizetést. Kérjük mindenképp várj legalább 1 munkanapot mielőtt jeleznéd a problémádat.

Fizetés átutalással

Átutalásos fizetés esetén nincs más dolgod, mint az oldalon feltüntetett bankszámla számra elutalni a kiválasztott csomag és előfizetés megjelölt értékét. Az oldalon látható árak bruttó, végfelhasználói árak. Természetesen fontos, hogy átutaláskor a megjegyzés mezőbe mindenképp írd be a honlap azonosítódat, email címedet amivel regisztráltál. Ha ezeket nem töltöd ki akkor nem tudjuk azonosítani a befizetést és ilyen esetben nem tudjuk a kívánt előfizetést bekapcsolni. Szintén fontos, hogy pontos összeget utalj, hiszen anélkül a csomagot sem tudjuk azonosítani és nem fogjuk tudni, hogy melyik csomagot igényled. Ha több weboldalt szeretnél előfizetni, akkor kérjük weboldalanként utald át a pénzt.

Az átutalások feldolgozása 1-2 naponta kézzel történik, így előfordulhat, hogy átutalás után 3-4 munkanap is eltelik mire az előfizetést jóváírjuk.

Figyelem! Minden esetben ÁFA-s számlát állítunk ki az átutaló nevére (mely ASZF-ünk alapján elektronikus, e-számla lesz és email címedre küldjük el). Amennyiben szeretnéd más névre vagy cégre kérni a számlát mint az átutaló, úgy használd a számla igénylő űrlapot az átutalás után 1 napon belül. Ha nem adod le 1 napon belül a módosított számla igénylésedet, úgy később  már nem tudjuk az elkészült számlát stornózni és más névre kiállítani.

Was this article helpful?