Bővítmények – Összes

Bővítmények → Összes

A bővítmények menüpont alatt az elérhető prémium bővítményeket találhatod. Itt kategóriák és egyéb szűrési módok segítségével listázhatod az elérhető prémium bővítményeket.

A bővítményekről a képük és leírásuk alapján tudsz tájékozódni. Találhatsz egy rövid leírást is a bővítményekről, de ha többet szeretnél tudni, akkor klikkelj a Több info gombra.

Figyelem! Vannak olyan bővítmények, melyek csak bizonyos MiniPortál előfizetés esetén használhatóak. Ha a bővítmény nem használható akkor is megjelenik, azonban egy felirat jelzi, hogy használható-e vagy sem.

Ha egy bővítményt van jogunk használni, akkor szintén ezen az oldalon van lehetőségünk az adott bővítményt ki és bekapcsolni.

Tipp! Ha egy bővítményt bekapcsolunk, akkor általában megjelenik neki egy külön menü vagy almenü pont valahol a bal oldali menüsorban, illetve sokszor saját widget is elérhetővé válik. Érdemes elolvasni az adott modul súgóját.

bovitmenyek-1

 

Bővítmények ki és bekapcsolása

Bizonyos előfizetésekhez vannak automatikusan elérhető bővítmények. Ezek azonban nem feltétlenül vannak bekapcsolva.

Ha pl. a MiniPortál Multi előfizetésünk van, akkor számunkra használhatóvá válnak a Prémium Űrlapok. Hogy tudjunk prémium űrlapokat készíteni és elhelyezni oldalunkon, ezt a bővítményt be kell kapcsolni. A bekapcsolás rendkívül egyszerű, a modul képe alatt klikkeljünk a Bekapcsolás gombra. Általában, ha bekapcsoltunk egy modult akkor érdemes beállítani is. A legtöbb esetben a modul egy saját fő menüpontot (esetleg a megjelenés vagy eszközök alá egy almenüpontot) hoz létre. A beállításokhoz a menüpontoknál férünk hozzá, illetve itt a bővítmények oldalon is általában bekapcsolás után megjelenik egy Beállítások gyors link.

Természetesen ha valamiért ki akarunk kapcsolni egy bővítményt, akkor azt a bekapcsoláshoz hasonlóan könnyedén megtehetjük, a (bekapcsolás link helyén) megjelenő Kikapcsolás gombbal.

 

 

Was this article helpful?